Ro

Blog

Citiți articole științifice și populare din domeniul stomatologiei pe blogul nostru. Aici puteți afla și despre activitățile clinicii ScutDent, noi cercetări și descoperiri din lumea stomatologiei, precum și recomandări pentru îngrijirea orală și prevenirea afecțiunilor dentare. Nu ar trebui să credeți că este plictisitor sau că este interesant doar specialiștilor de specialitate.
Suntem convinși că stomatologia ca domeniu al medicinei generale include o mulțime de lucruri interesante și are un mare potențial de dezvoltare.

13.11.2023 Alinierea incorectă a dinților: cauze, consecințe, corectare Problema alinierii corecte a dinților poate părea banală, dar are consecințe grave asupra sănătății dumneavoastră bucale. În acest articol vom aborda ce este și ce înseamnă aceasta și cum vă pot ajuta medicii stomatologi să faceți față acestei probleme. 07.11.2023 Scutdent DR. SCUTELNIC ION: de ce noi? Serviciile stomatologice sunt o cheltuială în fiecare familie (cu rare excepții) pe care nu există nicio șansă să o evităm. Oamenii apelează cel mai frecvent la medicul stomatolog în cazurile în care durerea de dinți cauzată de diferite boli ale cavității bucale este insuportabilă. Uneori totul este